skip to Main Content
06-10637819 / 06-20228895 info@hph-metaalhandel.nl

Metaal

Bij HPH Metaalhandel kunt u terecht met verschillende soorten metaalafval. Om te voorkomen dat het een onoverzichtelijke lijst wordt, is er een lijst gemaakt met de meest voorkomende metalen die wij innemen. Wilt u de waarde van uw afvalmetalen weten? Of weet u niet zeker of wij uw afvalmetalen innemen? Neem dan gerust contact op per mail of telefonisch.

Metaal

Bij HPH Metaalhandel kunt u terecht met verschillende soorten metaalafval. Om te voorkomen dat het een onoverzichtelijk lijst wordt, is een lijst gemaakt met de meest voorkomende metalen die wij innemen. Wilt u de waarde van uw afvalmetalen weten? Of weet u niet zeker of wij uw afvalmetalen innemen? Neem dan gerust contact op per mail of telefonisch.

IJzer

Vaak wordt oud ijzer als een product gezien. Echter, is dat niet zo. Het oude ijzer kan onderverdeeld worden in verschillende groepen:

– plaatijzer    – zwaar ijzer   – knipijzer  – gruis   – gietijzer    – betonijzer     – ijzerdraaisel

IJzer

Vaak wordt oud ijzer als een afvalproduct gezien. Echter, is dat niet zo. Het oude ijzer kan onderverdeeld worden in verschillende groepen:

– plaatijzer    – zwaar ijzer   – knipijzer  – gruis   – gietijzer    – betonijzer     – ijzerdraaisel

Metaal

Bij ons kunt u ook terecht met de volgende non-ferro metalen:

– roodkoper    – brons   – geelkoper  – zink   – lood    – kabel   – rvs   – aluminium   – elektromotoren   – sloopraffineer

Back To Top